Bij Friday Energy leveren we batterijsystemen van 15kWh tot meer dan 1 MWh

In Nederland worden de laatste jaren steeds meer batterijen geplaatst om elektriciteit voor enkele uren tot maximaal enkele dagen op te slaan. Van 5 of 10 kilowattuur (kWh) batterijen voor in woningen, tot grote energieopslagsystemen in kasten en containers van een of meer Megawattuur (MWh). Wij leveren we systemen met veilige zogeheten LFP (lithium ijzerfosfaat) batterijen van minimaal 15kWh met software voor slimme aansturing aan bedrijven. 

Batterijsystemen voor bedrijven met een kleinverbruikaansluiting (max 3x80A)

Systemen van een of meer 15 of 20 kWh batterijen

Met onze 15 en 20kWh batterijen kan modulair het optimale systeem worden samengesteld, dat is gericht op het opslaan van zelf opgewekte zonnestroom voor gebruik op een later tijdstip. Of voor het opvangen van pieken in het verbruik (peakshaving). Bijvoorbeeld om bij netcongestie niet te hoeven wachten tot je netaansluiting kan worden uitgebreid.

Deze batterijen zijn ook geschikt als je wilt beginnen met een relatief ‘klein’ systeem om je eigen energiehuishouding te optimaliseren en te besparen op energiekosten. En dat systeem in later stappen wilt kunnen uitbreiden.

Batterijsystemen voor bedrijven met een grootverbruikaansluiting

Systemen van 100 kWh tot meer dan 1000 kWh

Heeft je bedrijf een grootverbruik aansluiting (groter dan 3 x 80 Ampère)? Dan kun je naast het optimaliseren van je eigen energiehuishouding en stroom per uur in- en verkopen om te besparen, je netaansluiting ook inzetten als extra inkomstenbron. Om per dag grote hoeveelheden elektriciteit te kunnen opslaan en daarna gebruiken of terugleveren, leveren we middelgrote en grote energieopslagsystemen.

Batterijkasten en batterijcontainers

Onze grote systemen bestaan – afhankelijk van de omstandigheden – uit een compleet systeem met batterijkasten of container(s). De systemen met batterijkasten zijn modulair en bevatten een of meer kasten met meerdere boven elkaar geplaatst batterijpakketten erin. Deze batterijkasten worden gecombineerd met aparte kasten met de bijbehorende omvormers en een kast met alle regelapparatuur. In de containersystemen zijn de verschillende onderdelen geïntegreerd.

Vraag een energie audit aan als je wilt dat wij berekenen wat het optimale batterijsysteem voor jouw bedrijf is.

Benieuwd wat investeren in slimme energieopslag kan opleveren?

Vraag hier je gratis quick scan aan t.w.v. €1050

Liever meteen telefonisch contact?

Bel dan tijdens kantooruren naar:

T (+31) 085 00 20 135

Heb je een vraag?

Die kun je mailen naar: info@fridayenergy.nl

Of appen naar: T (+31) 085 00 20 135

Nog niet toe aan slimme energieopslag, maar wil je wel op de hoogte worden gehouden?

Al onze nieuwsberichten en blogartikelen publiceren we op:

onze LinkedInpagina