Vacature projectmanager

Bij Friday Energy geloven wij in een toekomst waarin iedereen toegang heeft tot schone en betaalbare energie. Wij leveren slimme batterij oplossingen en bijbehorende software waarmee het aanbod van duurzaam opgewekte energie afgestemd wordt op het verbruik. Daarnaast zorgen wij dat het electriciteitsnetwerk niet overbelast wordt zodat de energietransitie verder kan worden versneld. Vanwege de groei van ons bedrijf zijn wij dringend op zoek naar een Projectmanager.

Als projectmanager bij Friday Energy ben je verantwoordelijk voor het begeleiden en coördineren van de technische aspecten van onze projecten van pre-sales tot implementatie. Je hebt de leiding over diverse projecten, van kleinzakelijke aansluitingen met congestie problemen tot grote containerized systemen. Jouw werk zal een belangrijke rol spelen bij het ondersteunen van de energietransitie in Nederland.

Jouw Rol

 • Het coördineren van de installatie en inbedrijfstelling van onze batterijsystemen.
 • Het aansturen van alle relevante partijen van het project, zoals installateurs en aannemers, om een soepele projectuitvoering te garanderen en tegelijkertijd de kwaliteit en voortgang van lopende projecten te monitoren
 • Helpen om ons implementatieproces continu te verbeteren en actief te zoeken naar nieuwe en innovatieve ideeën om onze projecten te verbeteren
 • Het gebruiken van jouw unieke vaardigheden en expertise om bij te dragen aan het succes van onze projecten en de energietransitie in Nederland.

Profiel

 • Werkervaring als technisch projectmanager, bij voorkeur binnen de duurzame energiesector en/of vastgoedsector
 • Relevante technische opleiding, zoals elektrotechniek of werktuigbouwkunde is een pré
 • Ervaring in het aansturen van teams met zowel medewerkers als externe leveranciers
 • Goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk
 • Beheersing van relevante projectmanagementmethoden en -tools
 • In staat om complexe technische problemen op te lossen en te communiceren naar verschillende partijen
 • Proactief, oplossingsgericht en vooral enthousiast om onze projecten tot een succes te brengen

Wat wij bieden

 1. Een salaris dat past bij jouw ervaring en expertise
 2. Onderdeel worden van een ondernemend, multidisciplinair team dat energieopslag vandaag al inzet voor de energietransitie.
 3. Een unieke kans om je kennis en vaardigheden in waardevolle praktijk te brengen, innovatie met echte klanten en echte projecten.
 4. De vrijheid om taken op te pakken en aan te passen aan de hand van jouw voorkeur en expertise

Praktisch

Ons kantoor is goed bereikbaar met OV, fiets en auto. Een combinatie van thuiswerken, op kantoor en bij de klant is bij ons de norm.

We zijn per direct op zoek naar jou! Geïnteresseerd? Mail ons je CV. Dan plannen we een kennismakingsgesprek in.